Startersplan apothekers

Ons kantoor is gespecialiseerd in het ondersteunen van startende apothekers. We begeleiden net afgestudeerde apothekers, die een apotheek willen overnemen, van A tot Z. Wij doen een waarderingsanalyse op een bestaande zaak en maken een financiële haalbaarheidsstudie om te zien of er muziek zit in de overname van de onderneming.

Wij maken uw financieel plan op en brengen uw formaliteiten in orde zoals uw ondernemingsnummer, inschrijving in de Kruispuntenbank voor ondernemingen (KBO), sociale verzekering en BTW.

AT & C (Van den Bempt - Michel & Partners) maakt een gedetailleerd plan op, onderzoekt grondig of uw overnameplannen realistisch zijn en werkt een financieel plan voor u uit. We begeleiden onze klanten bij hun kredietaanvraag. Verder helpen onze medewerkers u bij de diverse belastingaangiften en zorgen zij voor de fiscale optimalisatie.Wij zorgen voor alle aanvragen bij de verschillende instanties zodat u zich enkel hoeft bezig te houden met het opstarten van uw zelfstandige activiteit. Bij het starten van een vennootschap verzorgen wij de hele operatie tot en met de oprichtingsakte bij de notaris.