Startersplan apothekers

 

Ons kantoor is gespecialiseerd in het ondersteunen van startende apothekers. We begeleiden net afgestudeerde apothekers, die een apotheek willen overnemen, van A tot Z. Wij doen een waarderingsanalyse op een bestaande zaak en maken een financiële haalbaarheidsstudie om te zien of er muziek zit in de overname van de onderneming.

Wij maken uw financieel plan op en brengen uw formaliteiten in orde zoals uw ondernemingsnummer, inschrijving in de Kruispuntenbank voor ondernemingen (KBO), sociale verzekering en BTW.

AT & C (Van den Bempt - Michel & Partners) maakt een gedetailleerd plan op, onderzoekt grondig of uw overnameplannen realistisch zijn en werkt een financieel plan voor u uit. We begeleiden onze klanten bij hun kredietaanvraag. Verder helpen onze medewerkers u bij de diverse belastingaangiften en zorgen zij voor de fiscale optimalisatie.Wij zorgen voor alle aanvragen bij de verschillende instanties zodat u zich enkel hoeft bezig te houden met het opstarten van uw zelfstandige activiteit. Bij het starten van een vennootschap verzorgen wij de hele operatie tot en met de oprichtingsakte bij de notaris.

Starten als zelfstandig arts of geneesheer-specialist? Nood aan financieel advies voor de oprichting van uw dokters- of tandartspraktijk?

AT&C biedt gespecialiseerd startersadvies voor medisch vrije beroepen. Oprichtingsformaliteiten, een financieel plan, een feilloze digitale boekhouding, … Onze experts helpen u vakkundig verder!

Uw medisch vrij beroep sterk uit de startblokken

De start van uw carrière als huisarts, kinesist, tandarts of specialist gaat gepaard met talloze administratieve to do’s. Een vennootschap of eenmanszaak oprichten, een financieel plan uitrollen, inschrijving in het KBO en het sociaal verzekeringsfonds, … Boekhoudkantoor AT&C is gespecialiseerd in startersadvies en de oprichting van medisch vrije beroepen.

Van proactief advies tot de oprichtingsakte voor de notaris: onze financiële experts ontzorgen u van de oprichtingsformaliteiten, zodat u zich 100 % kunt toeleggen op uw kernactiviteit: uw patiënten de beste zorg bieden.

Starten als arts? AT&C begeleidt u van A tot Z. Neem contact op >>

De opstart van uw medisch vrij beroep in 4 stappen

1. Intake | Tijdens een kennismakingsgesprek - digitaal of op kantoor - polsen we naar uw professionele plannen. Gaat u een eigen praktijk starten? Of gaat u als specialist aan de slag in een ziekenhuis? Samen stellen we de verwachtingen scherp en doen we de praktische kant van de samenwerking uit de doeken.

2. Opdrachtbrief en offerte | Omdat AT&C bijzonder belang hecht aan duidelijke communicatie, starten we de samenwerking met een transparante opdrachtbrief en offerte. Zo krijgt u instant zicht op de wederzijdse verplichtingen, net zoals onze tarieven.

3. Advies en oprichting | AT&C start met proactief advies, toegespitst op uw unieke situatie. Eenmanszaak of vennootschap oprichten, personeel aanwerven, onroerend goed structureren, … Nadien buigen we ons nauwkeurig over het administratieve luik van uw oprichting.

4. Boekhouding en follow-up | Zijn de oprichtingsformaliteiten vlot afgevinkt? Perfect. Ook na uw opstart blijven we u begeleiden met een digitale boekhouding en fiscaal advies. Inzicht in uw balans en strategisch groeiadvies: onze accountants volgen uw dossier piekfijn op!  

AT&C, focus op persoonlijke partnerships 

In tegenstelling tot grote boekhoudkantoren, staat u bij AT&C in rechtstreeks contact met een vaste dossierbeheerder, die uw professionele en persoonlijke context door en door kent. Dringende vragen of onvoorziene issues: wij blijven vlot bereikbaar!

Uw medisch beroep opstarten zonder kopzorgen? Neem contact op >>