Overnamemarkt

biedt doordacht financieel advies. Begeleiding van start tot stop! >>

Als net afgestudeerde apotheker uw eigen zaak starten? Op zoek naar ondersteuning bij de overname van een apotheek? Hulp nodig bij het opstellen van een haalbaarheidsanalyse en financieel plan?

Analyseren, onderhandelen en faciliteren: AT&C begeleidt startende apothekers van start tot stop bij de overname van een apotheek. Persoonlijk en met decennialange ervaring, want onze overnamespecialisten kennen de apotheeksector door en door.

Een apotheek overnemen gaat niet over één nacht ijs

De vestigingswet stelt het klaar en duidelijk: het aantal toegestane apotheken is afhankelijk van het aantal inwoners in een bepaald gebied. Als startende apotheker een bestaande apotheek overnemen? Geen eenvoudige procedure, maar met de juiste financiële ondersteuning doorloopt u het overnametraject met glans. AT&C kent de overnamemarkt als geen ander en begeleidt u bij elke stap van het proces, van realistische prijsinschatting tot sluitend overnamecontract en de oprichtingsakte voor de notaris.   

Apotheek overnemen met de hulp van een specialist? Neem contact op >>

Overname apotheek: succesvol van start met AT&C

Waar moet u op letten bij het overnemen van een apotheek? Wat is een correcte overnameprijs? Hoe verhoudt deze zich ten opzichte van uw financiële draagkracht? Onze experts luisteren naar uw plannen, brengen opportuniteiten en risico’s in kaart en bieden een glashelder antwoord op uw vragen. Na het vinden van een verkoper, analyseren we de financiële gezondheid van de apotheek in de breedte en de diepte. Haalbaarheidsstudies, SWOT-analyses, een klare kijk op de rentabiliteit en terugverdientijd, … Alles zodat u beredeneerd de sprong kan wagen naar uw eigen apotheek!

AT&C, full service financiële partner voor startende apothekers

Ook na een geslaagde overnamedeal staan onze medewerkers paraat voor een piekfijne follow-up van het administratieve luik van uw apotheek. Ons team ontfermt zich over de formaliteiten bij de opstart van uw zaak, zoals het aanvragen van een ondernemingsnummer, inschrijving in de KBO, sociale verzekeringen, btw, belastingaangiftes en fiscale optimalisaties.

 

Een expert inschakelen voor de overname van een apotheek? Neem contact op >>